NACRTNA GEOMETRIJA

21 January 2012

RAZNI IZVODJAČI 1978 Danas pomažemo drugima


Nešto izvanredno imamo danas na meniju ovog, inače blesavog dobrotvornog bogerskog društva, koje se bavi sakupljanjem zvukova širom naše nekadašnje lepe JUGOSLAVIJE.

Ovo je očigledno ploča kao izdanje izašlo u svrhu sakupljanja novca za pomoć onima kojima je ta pomoć najpotrebnija, obolelima od raka. Jugoslovensko društvo je imalo dosta razvijenu svest od obrotvornom radu, to je bila filozofija tog društva, naravno, kad je ta država bila i po imenu socijalnog tima dakle SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIAK JUGOSLAVIJA.

Iz današnjeg "demokratskog ugla" ovakve ploče su nezamislive. Kada ste zadnji put, svaki od vas u svojim malim feudalnimd ržavicama primetili neki dobrotvorni rad? NARAVNO DA NSITE jer radite za mkizerne plate i smai se jedva izdržavate akamoli da se još bavite i dobrotvornim radom.

Elem ovde je sakupljen krem zabanog estradnog sveta tadašnje Hrvatske i oni su uradili jednu lepu autorsku ploču za čije pesme mislimd a su unikatno izvedene samo za ovu priliku. Izdanje je finansirala LIGA ZA BORBU PROTIV RAKA HRVATSKE.

No comments: