PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

10 June 2016

Vokalni kvartet PREDRAGA IVANOVIĆA Pod sjajem zvezda LPOvih tužnih dana kad smo shvatili da više nema glavnog spiritus movensa
VOKALNOG KVARTETA PREDRAGA IVANOVIĆA vidimo da samo ovakvim postavljanjem pesama ovih majstora lepog pevanja možemo da im se odužimo. Podsćanjem na lepo pevanje koje su nam pružili. Danas kad više nema nikoga iz ovog lepog kvarteta moramo da se setimo njihovih lepih glasova i odamo im poštu na najlepši mogući način. Takodje moramo da se zapitamo ZAŠTO NEMA NASLEDNIKA OVAKVOG ANSAMBLA nigde ni u jednoj feudalnoj državici nakon raspada naše lepe i velike JUGOSLAVIJE? Znam ja, iza ovakvog fantastičnog zvuka stoji mnogo rada i probi što za današnje priučene pevače i kurvetine je nezamislivo. Današnja muzika može da se peva i u toaletu i u javnom klozetu i ne treba proba za jedva dva tri tona koje jedva možete otkriti.NIKO SE VIŠE NE BAVI NI OBRADAMA U DŽEZ MANIRU!
Posle ovoliko godina ova ploča zvuči itekako sveže i lepo verovatno zato što je velika retkost medju Balkancima. Zašto retkost, rekao bih samo zbog tog fantastičnog amerikanskog prizvuka celog albuma i zato što možete uporediti najlepšu melodiju sa ovih prostora sa velikim američkm džez standardima i videćete da je bolja od njih. U tome je fantastika ove ploče.

Malo statistike - do sada od kad je postavljen ovaj fajl skinut je 477 puta!3 comments:

Milan Satiovic Booden-Maya said...

Da li je moguce da se obnovi link, unapred zahvalan

Dobrica Jevtovic said...

Mozete li, molim, da obnovite link

Aktivista Neumorni said...

IMA DVA LINKA jedan radi drugi ne radi