PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

21 January 2012

Radio emisija sa B M Cuturom Oliverom Mandicem i Preletom 1990


Neka ova "ludačka" kaseta bude poslednja stvar iz staračke 2010. godine i neka bude ludi uvod u novu 2011. godinu, sledeću godinu postojanja ovog virtuelnog jugoslovenskog posela zvanog JUGOZVUK. Drago mi je što su neki dolazili neki su me nervirali ali hvala bogu tu je isklučenje priglupih komentara i pljuvanja mog rada.

Oni koji su mi pomogli su pravi andjeli ovog bloga, prave dobrice i što kriti pravi jugoslovenofili, to je tako lepo i očigledno. MNOGO HVALA SVIMA DONATORIMA ovog bloga-ili-šta-ovo-god-da-jeste.

Vratimo se ludačkoj kaseti sa snimkom intervjua gde se javljaju dve legende jugoslovenskog roka i rola Prele i Oli. Dve izvanredne ličnosti je prozvao treća legenda, "stariji" Čutura (ja volim tako da ga zovem) i lepo su se svi isprčali. Čujte samo Olivera Mandića kako se napsovao majke voditeljima a naročito voditeljki. Ali šta ćete, jedan je Oliver Mandić. Prele se lepo javio i lepo nam ispričao neke dogodovštine svoga doba.

No comments: