PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

08 September 2015

IVANA TRIŠIĆ Ono malo čega se sećam (drama iz 1982)


PPRVA DRAMA sa ove velike lepe kolekcije koju ćemo slušati (što ne znači da ćemo ih slušati sve sa ove kolekcije od 5CD-a) na ovom blesavom blogu koji preslušava i pamti sve zvukove nekadašnje nam JUGOSLAVIJE i to sa razlogom. Kolekcija je radjena u 100 primeraka i kao takva predstavlja veliku retkost, nije objavljena zvanično tako da nećemo baš mnogo da se zezamo sa pravima i sličnim zezancijama. Čućemo dosta toga što je radjeno u okviru godina postojanja JUGE i to je sve. KO ŽELI DA IMA CELU KOLEKCIJU nek spremi nešto dobro i genijalno za sve. Hvala na razumevanju

A great collection of dramas and plays and strange material form YUGOSLAV radio transmissions connected to theatre and all forms of radio transmissions. Very rare (100 pieces) and non-commercial collection I think dedicated to promotion of  "20 Years of the trasmission RADIONICA ZVUKA (Sound workshop)". That transmission begun at Radio Beograd, program 3 in the 80-ties. We will not listen to all these CDs because I dont want to. If you have something great for exchange for all this collection you are free to call me.

3 comments:

Sergej said...

Bogamo, i ovde je Duško.
http://www44.zippyshare.com/v/WKlPi6VQ/file.html
Pozdrav.

Aktivista Neumorni said...

LEPO BOGAMI, odma ide na blog

Sergej said...

Lepo bomagi!