PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

27 April 2013

BOŽIDAR BOŽO DJUKIĆ Crnogorci prošlost se ne moze mijenjatiAjde da proslavimo 60. pratioca ovog bloga i njegovu želju da pomno prati ovaj blog. Zbog toga ćemo malo da pojačamo ovaj blog sa sve dobrim snimcima sa veoma dobrog gramofona.

Ali ovo je kaseta sa čuvenim crnogorcem DJUKIĆEM, koji ovde peva o crnogorskim naravima i sudbama kletim i to jako lepo i dobro.

Neobična tema gledano sa današnje distance kad se u Crnoj Gori pokušava otudjiti taj narod od Srba i srpskog jezika. Nedavno su preveli i Gorski vijenac na crnogorski jezik. Ali nema veze mi ćemo slušati ovu finu kasetu i sećati se JUGOSLAVIJE.

ЦРНОГОРЦИ

етногенеза и поријекло1 comment:

Anonymous said...

JOS JEDAN INTERESANTAN ALBUM ZA NAS. SVAKA CAST NA OVAKVIM LEPIM KASETAMA KOJE IMATE. OVO JE NAJLEPSE OD MUZIKE STO JE IZASLO IZ BIVSE JUGE. STETA STO SMO MI TAKO DALEKO TAMO, PA DOSTA OD OVIH STVARI SU NAM OSTALI U RONIM KRAJEVIMA. OBNOVITE I OVO. GD FILIP VISNIC IZ KANADE