PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

25 January 2012

EDUARDO BARBOCI 1985 Fiesta latina


Ovo je jedan izuzetan album jednog neobičnog muzičara koji još uz sve to nije medju nama i to mi je jako žao. Umro je 2007. godine i o njemu imate jedan lep spot na kretenskoj mreži jutjub i zbog koga napravih sve ovo. Inače ovaj album ima premijeru upravo ovde na ovom sajtu koji vam donosi sve svakojake zvuke iz JUGOSLAVIJE pa i ovaj neobični zvuk čoveka neobičnog imena i prezimena. Sve u svemu jedno pravo osveženje i za vaskoliki internet, nije da se hvalim ali ovog albuma nema nigde. Dakle ovde je po prvi put ili lepše rečeno ovo je internetska premijera.

Svira

ЕДУАРДО БАРБОЦИ

samo za vas koji uporno dolazite ovde i čast je što je ovaj album 2600-ti album na ovom blogu! Ej, preko 2600 albuma sam postavio ovde?!?!?! Ali to je bilo nemoguće uraditi bez naših donatora koji su sigurno zaslužni za veliki deo svega toga. HVALA DONATORIMA ovo je poklon i vama i svima koji volite jugoslovensku muziku.

A sada spot sa kretenske mreže jutjub (kao da je neka jugoslovenska cev a?)


No comments: