PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 September 2011

RAZNI IZVODJAČI 1992 Beli zec Napred u prošlost (audio fanzin)


Ovo je poklon drugog čitaoca koji ovde dolazi i oduševljen je ovim blogom (i treba, baš je lep) i naravno odlučio je da iznese na svetlsot dana svoje kasete koje su čamile u nekom njegovom tamnom vilajetu i kao takve su sad na svetlosti pred vama.

No medjutim kako su to godišta kaseta sve iz onog potonjeg suživota malih zakrvljenih feudalnih državica kakve su i dan danas mi smo odlučili da ih prebacimo na kasetomaniju. Ove kasetle su jako retke i kao takve se prodaju za po 200 dinara komad. SAV NOVAC IDE DECI NA KOSOVU. Uplatnice ču da prilažem ovde na blogu kako biste mogli da vidite dje je vaš skromni novac otišao. Kasete su unikati, originali i veoma retke. Zato požurite.

Inače ovde se ne zna koja je to grupa mada se spominje nešto kao NAPRED U PROČLOST ali je ovo zvučni fanzin (fanzin je samostalno privatno izdanje novina). Sve ostalo je lepo popisano. Ima tu svega i svačega tako da mi je baš drago da vam baš ovo ponudim u dane proslave vaših 750.000 dolazaka na ovaj blog.


No comments: