PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 September 2011

MIZAR u Zagrebu (Kulušić)Ово је нешто што представља поклон једног нашег читаоца и то невероватан снимак из давне 1987. године из чувене дворане Кулушић у Загребу, који се одиграо, ваљда 12. децембра те године. Слика горе је из Сарајева 1986. године а лого је настао мало касније.

Дакле овај поклон нам је уручио госпон ПОДИ ИМОТА и човек је то чувао све ове године и дао нам не трепнувши. Оваква реткост се чује једном у 10 година, оваквих одличних снимака из руке имам веома мало из ранијег доба.Тим пре је овај снимак право чудо. Госн Имота каже да је предгрупа била још једна моћна група а то је МИЛАДОЈКА ЈУНИД коју добро знате са овог блога. Па сад замислите то фантастично вече једног децембра пре неких 24 године свирало се


Наравно апелујем на све да покушају да нажу и предгрупу што би стварно било фантастично. Иначе ово је поклон вама за 750.000 долазака на овај блесави блог где само дођете, мазнете лепе звукове и пут под ноге (ВЕЛИКА ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМА КАО ОВАЈ). Мени је намера да се подсећамо звукова старе нам ЈУГЕ још дуго. Зато будите у приправности. Биће овде још свашта. Снимак који нам је госн ИМОТА, наш свежи донатор на овом блогу послао и заиста нас усрећио (ЈА САМ ВЕЛИКИ САКУПЉАЧ СНИМАКА ГРУПЕ МИЗАР!) је на оригиналном линку

ТАМО ДАЛЕКО

Опет да кажем да ми је драго што сте долазили и стигли смо до оваквог броја посетилаца иако овде није само заступљена једна звучна група већ различити звукови наше ЈУГОСЛАВИЈЕ која у нашим срцима надам се још живи. Не кажем да је сад више потребна али је важно да нам остане тај лепи културни простор јер причамо сличним језицима.No comments: