PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

10 July 2016

Hrvatsko seljačko pevaćko društvo PODGORAC 1966 Radujte se narodi


ОНО ЈЕСТЕ ДА ЈЕ ГЛУПО ДА КАД СЕ ОКУПЕ ПЕВАЧИ ЈЕДНОГ КУЛТТУРНОУМЕТНИЧКОГ ДРУШТВА ДА ПЕВАЈУ ЦРКВЕНЕ ХИМНЕ али ми ТАДА баш и нисмо знали да су Хрвати дубоко и одано посвећни католицизму а не братству и јединству. ЈЕБИ ГА на то се и нијe нешто обраћала пажња, нек певају шта хоће кко их шљиви иначе? Дакле ово је поучанн пост о томе да ли је црква била забрањена у ЈУГОСЛАВИЈИ за све оне демократске кретене из Србије, Хррватске, Босне, Црне Горе, Македоније и наравно Словеније. Све ви нацистичке пичке данас серете како некад није било Цркве, јебала вас црква свих врста у дупе, како онда ова плоча објављена јавно од највећег произвођача плоча у ЈУГИ а? 
Ма сви ви југословнески нацисти и фашисти сте досадна говна нећу ни да дискутујем са вама него ћу да вам пустим плочу са црквеном музиком из ЈУГЕ хехеххе.И то ћемо багри да пустимо у врхунској резолуцији у WAV обблику који они највише воле да дркају

No comments: