NACRTNA GEOMETRIJA

29 April 2013

Grupa narodnih pevača SRMA I BISER 1979



Volim kad naletim na ovakve grupe. To su grupe sastavljene od poštovalaca izvornog pevanja i profesionalaca. Zaista izbor profesionalaca ovde je veliki i možete pročitati na omotu ploče koji je zaista dobro skeniran.

U staroj Jugi je bilo puno ovakvih "projekata" i zato danas imamo lepu zbirku takvih snimaka.

1. Da reknemo jedan 2. Sitno lišće opadalo 3. Španske ladje svud po moru 4. Kad zapjev aMile preko bara 5. Roni Gružo razli se Moravo 6. Porasla jela do neba 7. Govori se da me varaš 8. Rosa rosi kiša pada 9. Lozje se reže 10. Mano bi se šor ai sokaka 11. Sjaj meseče preko bagremara 12. U mesecu julu polazimo

Neverovatno šta je sve bilo na početku stvaranja ovog bloga. Ovako lepih i izvanrednih ploča bilo je mnogo, na nama je da ih samo sredimo i doteramo. Ono što je odvratno a to je da VI kao polaznici ovog bloga NIŠTA NE RADITE DA RAZMENIMO I ONO ŠTO IMATE PO SVOJIM KUĆAMA. VEOMA DEGRADIRAJUĆE ZA VAS KAO PUBLIKU OVOG BLOGA. PONEKAD MI SE I GADITE SAMO ZBOG TE ČINJENICE. Neki od dolaznika ovde me ucenjuju da moram da im stavim to i to da bi mi oni poslali neku svoju crkavicu. MARŠ BRE! Ako ne umete da razmenjujete bez nikakvih uslova NEĆETE DOBITI DATUM!



No comments: