PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

17 April 2013

DRVOSJEČE - Pesme na krajiški način o Titu i revoluciji ponovo ovdePa ovo je vrsta pevanja malo zamrla ovih dana ali će preživeti u našim kolekcijama i preživeće u našim mislima i u našoj volji da ne zaboravimo.

Ova kolekcija je zanimljiva i po tome što je sastavljena iz revolucionarnih tema ali je potpuno autohtona. Pass jugozvuk samo ako treba, možda neće trebati........

Odavno ne postavljamo stvari sa lozinkom iliti paswordom. Možda bi trebalo čisto onako ra di podsećanja na vreme od pre tri godine kad je ovaj blog počeo sa radom i kad nije bilo ni 2000 posetilaca. A možda već sledećeg meseca proslavimo 700.000.?!?!? Voleću taj dan.

Dotle slušaćemo ovih dana malo narodnemuzike. Vraćamo se na staru foru ovog bloga link je na slici. Dobar je to bio štos jer to jedino možete na bloggeru. Ovo je reklama za najbolji blogeraški sistem na svetu. ŽIVEO BLOGGER!

1 comment:

Anonymous said...

kako zamrla, ocigledno nisi upoznat sa celom scenom krajiskih pevackih grupa, recimo: http://www.youtube.com/watch?v=REha6WQglOU&feature=related
scena se narocito razvila nakon '95e... ko zna zasto znace, ko ne zna neznace