NACRTNA GEOMETRIJA

28 November 2011

S VREMENA NA VREME Beograd 2011


NEKA OVAJ KONCERT, NJEGOV MANJI DEO, BUDE POKLON SVIMA VAMA I ZA MOJ RODJENDAN I ZA VAŠIH 800.000. DOLAZAKA OVOM NEVEROVATNOM BLOGU. TA DVA DOGADJAJA SU SE SLILA BAŠ NA OVAJ DAN PA NEKA TAKO LEPO I POČNE OVAKO RANO UJUTRU ODMAH POSLE PONOĆI E DA BI STE SAČEKIVALI I OSTALE POKLONE A TO SU STARI NOVI LINKOVI ZA STARE NOVE ALBUME SA OVOG BLOGA.

Priznaćete lepo je osećati se sada sa ovolikom brojem posetilaca koji dolaze ovde i veruju ovom blogu, istina ponekad ste i malo napadni i dosadni ali sve to prezavidjemo i nekako smo se uigrali. Ova brojka je baš lepa zar ne? I vi ste zaslužni za to i to oni ljudi koje zovemo DONATORIMA bloga, oni koji nam pošalju po neki snimak a one najodvažnije znate poimence na jednoj maloj tabelici sa strane. Svi oni treba da dobiju jedno veliko HVALA za ovaj lepi blog.

S VREMENA NA VREME se ustvari sada zovu SVREMENAŠI pa ćemo ih kao takve čuti sa koncerta koji se odigrao 12. novembra ove 2011. godine koji je bez premca ovde u Beogradu jer je okupio i još jednu legendu tog doba a to su DRUGI NAČIN. Njihovo parče koncerta ide omah posle ovoga, dakle sutra. Voleo sam ove obe grupe jer je jedna od njih najpoznatija kaustričarska grupa a druga jedna od poslednjih progresivnih grupa stare nam JUGOSLAVIJE. SVREMENAŠI sviraju odlično i to veoma uigrano iak su bogami usvirani i izašli da nas iznenade. Svirali su najbolje svoje stvari kojih ima puno to priznajte. Nedostaje jedino Asim Sarvan da utisak bude potpun.

HVALA ZA VAŠE DOALSKE I TOME ŠTO MI VERUJETE DA SAKUPLJAM SAMO ZVUKOVE A OD NEDAVNO I DOSTA DRUGIH ARTEFAKTA O NAŠOJ ZAJEDNIČKOJ DRŽAVI KOJE VIŠE NEMA - JUGOSLAVIJI. NA OVOM I SLIČNIM BLOGOVIMA UVEK ĆEMO ČUVATI uspomenu na tu državu


No comments: