PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

08 September 2011

ŽETVA 197? U razdeljak te ljubim


Па време је да обратимо мало пажнју и на овог, назови панонског морнара, човека који је својевремено изјавио да говори исквареном верзијом хрватског језика који се иначе зови српски језик а недавно је мазно 25.000 евра за бљутави концерт негде у "својој" Војводини. Веома подао човек и музичар је то постао. Има он још жестоких киксева који вређају достојаство Срба и Србије као онај кад је поклонио средства од концерта једној болници у Хрватској а то исто НИКАД, НИКАД НИЕЈ УРАДИО У СРБИЈИ. Шта ћете такав је човек али се ми овде на овом блесавом блогу подсећамо времена кад је био део Југославије и такве гафове му не би нико опростио. И то следећих 10-так дана одслушаћемо гро његових синглова ако не и све важне.

Данас је то наравно најважнији његов сингл са групом ЖЕТВА који и лично волим. Ајде Ђоле да чујемо како си то радио некад док си говорио српско-хрватским језиком и док је била једна фантастична држава звана ЈУГОСЛАВИЈА.


No comments: