NACRTNA GEOMETRIJA

12 September 2011

RANI MRAZ 1979 Prvi januar


Čovek se na ovom blogu pojavljuje u velikoj kolekciji jer je to zaslužio SAMO ZBOG MUZIKE koju smo jako voleli. Ovde je u pitanju skoro cela kolekcija njegovih singlova tako da danas slušamo jedan od poznijih hitića ovog našeg panonskog mornara.

Ne čujem više ni o kakvim donacijama hrvatskim bolnicama ili da još uvek govori iskvarenim hrvatskim koji se inače zove srpski jezik. Možda se čovek primirio. Nikako da napravi neki veliki koncert u Beogradu, neće g aljudi zbog tih nakaradnih izjava. Ali njega baš briga, zato otvara butike po gradu Beogradu gde će valjda narod da se oblači u cicane haljine kao da smo u Bačkoj ili Banatu.


Na današnji dan ameri ne slave nikšta, na današnji dan su samo čistili otpatke od dve najveće zgrade na svetu i sabirali pokojnike, koji naravno nisu krivi. Ili jesu? Da li je američki narod kriv za gadosti koje čini njegova vlada? Sigurno da jesu. Kad kauboji optuže Srbe kao narod za sve onda su i kauboji krivi za sve što čini njihova plaćena vlada. Sećam se samo neverovatnih brojki o proteranim šiptarima sa Kosova koje su po lažljivom si-en-enu išle do 800.000. proteranih jadnih šiptara, terorista i ubica, mogu samo da kažem da se njihov zločin laži isplati.

No comments: