PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

06 May 2016

Hrvatsko seljačko pevačko društvo PODGORAC 1966 Kyrie Eleison


JEL TO NEKO REKAO DA U "TOTALITARRNOM DRUŠTVU" JOSIPA BROZA nije bilo crkava, verovanja u Boga i slične gluposti? ŠTA JE ONDA OVO DODJAVOLA A? Pazitte foru, Hrvatsko seljačko pevačko društvo a pevaju crkvenu muziku?!?! Zarr posle toga nisu završili na Golom Otoku reći će neka "demokratska LDP" pederčina danas. Mi mu kažemo NE stoko demokratska, u to vreme i obična Kulturno Umetnička društva su pevala crkvenu muziku pa to još objavljivali na pločama, BRAVO!

Mada je malo čudno da kad se okupe seljaci ne pevaju seljačke pesme nego pevaju crkvene pesme? Dobro sad, očigledno je to naručivala njihova ustaška emigracija šta to nas briga, uglavnom je to objavljena ODLIČNO otpevana crkvena muzika, "katolički standardi", i ujedno ovo društvo slavi ove godine neki težak jubilej, tamo u njihovoj ustaškoj državi. ZALJUBITELJE DOBROG ZVUKA od danas singlovi idu u WAV fajlovima pa ih vi obradjujte i seckajte. PODGORAC pjeva i dan danas


No comments: