PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

27 April 2015

PRIVREDNA BANKA SARAJEVO u Beogradu (Radio emisija iz 1987)


Veoma poznata emisija BEOGRADSKA RAZGLEDNICA ovde ima neobičnu promociju posle skoro 28 godina što je ravno istorijskom dogadjaju. Ko još može da nabavi ovakvu radio emisiju ako to nisam ja baš bih voleo da znam. Studio B je nedavno slavio 45 godina i nije moglo ništa ali baš NIŠTA da se vidi od starog amteirjala niti televizijskog niti radijskog materijala.  OVO JE MEDIJSKA ARHEOLOGIJA ovo što se radi na JUGOZVUKU! Hvala ide samo meni i nikom više!

Elem inače ja volim taj svoj hobi. Zamislite kad bih sakupljao marke ili automobile ili male voziće, takvi hobiji ne mogu da se slušaju! Takvi hobiji zauzimaju mesto i dosadni su kad imaš veliku kolekciju. Ode ti deo stana za to. Ovako ko sakuplja audio snimke taj može stvarno da uživa i da čuje svašta kad se nešto dobro nabavi. All mi vera!

E sad što je priča o PRIVREDNOJ BANCI SARAJEVO u Beogradu nema veze, i to je interesantno da se čuje iako su bankari najdosadnija vrsta ljudi na svetu .OUR BEOGRADSKA RAZGLEDNICA
 


No comments: