PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

07 March 2015

E K V 1997 Osvrni se mirno na godine prošle (1/4 cass)


Drago mi je da ćemo se sledećih 4 dana podsećati grupe EKATERINA VELIKA kojoj je ovo jedan od "nezbaničnih" iili bootleg albuma. Ovaj "proizvodjač" ovog albuma je tužen svojevremeno dok su još članovi ovog benda bili u životu ali ništa nije uspelo. Taj album od 4 lepo odradjene kasete je ušao medju svet i pokazao kako ova grupa u bilo kom gradu JUGE zvuči dobro. Inače za njih važi fama da su svirali i dok je rat uveliko bio u toku po gradovima tad raspadajuće JUGOSLAVIJE. Ako bih trebao da kažem koja je grupa najhrabrija iz tog doba onda je to EKV. I LEB I SOL su se usudili da sviraju do negde 1993. godine kad su ih Hrvati proterali iz lepe njihove zbog srpskog bubnjara (sigurna informacija!).

Pa da počnemo

E K V 1997 Osvrni se mirno na godine prošle kaseta 1

135 skidanja do sada!

2 comments:

Vladimir mans said...

Kakve su sanse za reupload, svi linkovi su mrtvi?

Hvala.

Aktivista Neumorni said...

Prilikom vraćanja linkova traži se od vas da i vi doprineete ovom blogu nekim vrednim snimkom kao što je taj na primer, dakle pošaljite neki vaš spisak na mail jugozvuk@gmail.com pa cemo videti