NACRTNA GEOMETRIJA

13 July 2011

Jadranka Stojaković - Kompletna kolekcija singlova



Inače G-dja Stojaković živi u Japanu i svira i tamo i ima lepe kritike na svoj rad uopšte. Možete o njoj naći vrlo lep članak ovde kako je otišla u Japan i kako je tamo postala pevačica njihovih haiku pesama.

Ja lično sam uvek voleo njen rad na akustičnoj muzici koju je sama stvarala ili uz pomoć genijalnih prijatelja. Imala je i LP ploče ali nekako su mi singlovi lepši i interesantniji. Tu se našlo i saradnje sa S vremena na vreme, K. Kovačem, Goranom Bregovićem, Djordje Balaševićem pa čak i Dejvidom Silvijanom?!

Ko zna reći, Život je jednosmerna cesta, Čekala sam, Ti znaš gde živi on, Putovanja, Šta ti je, Priča o nama, Muzika je svirala, Na licu tvom, Život piše romane, Nova nada, Sve smo mogli mi, Što te nema, Osećam da neko dolazi, Ako me ikad nadješ, O tom potom, Kad nisi znao ništa bolje, Davor, Čarobnjaci, Ja nisam tvoga kova, Ne idi tamo, Tesno doba, Život je lep, Igra, Rijeka života, Putujemo, Postoji neko, Muzika je sve, Protiv nas su svi....

Kao što rekoh neko uporno uklanja linkove vezane do njenih pesama tako da brzo skidajte ove pesme, nema vremena, zlikovaca koji mrze blogove i blogere i blogerisanje je puno i onu su naši neprijatelji. SKIDAJTE BRZO I EFIKASNO! Možda i gdja Stojaković učestvije u tome? Nema veze Jadranaka ako nam Ti skidaš linkove jer Тi si ipak LEGENDA jugoslovenske akustične muzike. HVALA TI! Drago nam je ako Ti to radiš! Она то ради вероватно због песме са Дејвидом Силвијаном и Риуичи Сакамотоом тако да заиста пожурите!



Inače JADRANKA STOJAKOVIĆ baš boluje od od onog momenta kad je slomila nogu negde u smrdljivom JAPANU i sad se leči u svojoj Bosni.


MI LJUBITELJI NJENE MUZIKE NA OVOM BLOGU ŽELIMO SKORAŠNJE OZDRAVLJENJE NAŠOJ JUGOSLOVENSKOJ AKUSTIČARSKOJ DIVI I DA NAM OPET DODJE GLANC U BEOGRAD NA JOŠ JEDNO LEPO DRUŽENJE I PEVANJE. JADRANKA MOŽEŠ TI TO, KAD SI SVE PREGRMELA PREKO GLAVE MOŽEŠ I OVO. DJUBRAD KOJA SU TI UKRALA LAP TOP NEĆE IM SE LEPO PISATI, KRASTI OD NEKOGA KO JE NEPOKRETAN NIJE LJUDSKI, TO JE DEGENERIK KOJI TO RADI TAKO DA NIŠTA NE TREBA DA BRINEŠ JADRANKA, MI TE VOLIMO I ŽELIMO ŠTO BRŽE OZDRAVLJENJE.

3 comments:

Erwin Trommel said...

Zašto je Japan smrdljiv?
Zato što su Japanci pismeni i sposobni ili zato što pomažu Srbiju? Možda ima neki treći razlog?

Erwin Trommel said...

Inače, odličan ti je blog, svaka čast za trud i volju da podeliš sve ove stvari. Samo, ne razumem takve proste izjave!

Aktivista Neumorni said...

Da si ti bio na koncertu JADRANKE STOJAKOVIIĆ kad peva svoje "japanske" pesme mislim da bi isto to rekao. To je jedna nacija sa OČAJNOM POP MUZIKOM. Takva degradacija sviranja nota ne postoji ni u najgoroj turbo folk muzici.

Uostalom ako nisi svestan toga JAPAN JE PRIZNAO KOSOVO KAO DRŽAVU MEDJU PRVIMA. A i ovo da te podsetim, i mi smo od naše crkavice poklonili Japanu skoro 2 miliona evra. Tako da te molim da mi više ne filozofiraš o Japanu.