PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 July 2011

BORIS BIZETIĆ 1977 Vreme revolucije


Увек сам говорио да су Црногорци паметнији део срспког народа што они то и јесу (у некким сегментима), нарочито у оном делу који се тиче незаборава револуционарних датума комунистичке власти из некадашње нам ЈУГЕ. Нјачувенији њихов празник је данас, 13. јул који је тамо веома велики дан. За разлику од нас осталих који побегосмо од својих револуционарних празника они нису.

Елем ово смо пустили на овај дан јер је то донација нашег новопеченог донатора господина Д из Бора који није штедео новца и пара и времена да нам пошаље овај одличан сингл који до сад нисам имао прилике да видим. ХВАЛА госпон Д.

Борис Бизетић је посебна цвећка оне наше ЈУГОСЛАВИЈЕ. Човек који је изванредан композитор и текстописац забавне музике као и ове револуционарне он је касније дозволиo себи морални пад и основао најодурнију групу ЈУГЕ "РОКЕРИ С МОРАВУ" где је гурао упорно своје кичерске идеје. Али оставимо се РОКЕРА С МОРАВУ вратимо се овој лепој плочи .

No comments: