NACRTNA GEOMETRIJA

21 December 2011

QUEEN uživo u Zagrebu i Jugoslaviji


Pa kao i svi koncerti koji su organizovani po Jugoslaviji i za ovaj je odredjen grad Zagreb kao centar gde će se dolaziti iz svih delova Jugoslavije.

Koncert je naravno bio odlično posećen i odlično odsviran. Besprekorno kao i uvek jer grupa QUEEN sa Freddie Mercury-em je bio neverovatno uigrani bend.

Slike govore za sebe.


Koncert je imao dobar raspored pesama, Freddie je bio odličan, kao i uvek. Pošto vidim da je ovo jedan od posećenijih postova postaviću još fotografija ovde o tom koncertu.

Dodatni text o grupi Queen možete pročitati ovde.

Nova fotografija 1 New photography 1
Nova fotografija 2 New photography 2
Nova fotografija 3 New photography 3
Nova fotografija 4 New photography 4
New photography 5 Nova fotografija 5


THE QUEEN live in Zagreb 1979 was one of the best concerts in former Jugoslavia. It took place in Zagreb, Croatia, Jugosalvia. We all from other cities were coming organised to this event. As I can see this is the most frequet post here on this blog so I will put some photos more from that concert here for you. The additional text about this concert you can get here.

1 comment:

BHD said...

Bio sam tamo iako nisam neki ljubitelj njihove muzike. Zapravo sam išao u Zagreb radi koncerta John McLaughlina, Larry Coriela i
Paco de Lucie koji je bio dan kasnije ili tako nekako pa me je društvo odvuklo na taj koncert Queena. U živo su zvučali puno bolje i čvršće (manje sladunjavo) tako da nisam požalio. Stvarmo dobar koncert.