NACRTNA GEOMETRIJA

29 May 2015

Choir "BRAĆA BARUCH" 1990 Jewish traditional and popular songs



"DVA NAJSTARIJA NARODA" tako danas govore i Srbi i Jevreji jedni o drugima što deluje smešno, bar da znamo koji je najstariji i koji onaj mladji. Slušajući srpske nacionaliste Srbi ne da su najstariji narod nego su sve nacije nastale od Srba pa čak i jadni Rusi. Mora da su se od tog saznanja sami Rusi i propili i ne prestaju. Elem veoma lepa ploč aiz dob apoluraspada JUGOSLAVIJE kad je već izvesno bilo da će biti sranja i jebačine preko nišana zahvaljujući potplaćenosti naših naroda i narodnosti izadjoše neke ovakve ploče i drago mi je da imam d aih predstavim jer su retkost! HOR BRAĆA BARUH je veoma stari beogradski hor jevrejske zajednice koja je pod kvislinškim režimom Milana Nedića jednostavno zatrta u Beogradu za vreme okupacije. Hor se održao naravno i kao takav postoji i dan daanas.
Jevrejska zajednica i Srbija kao država održavaju dobre odnose sa Izraelom mada ovi to nisu zaslužili shodno svojim genocidnim namerama prema Palestincima koji polako nestaju pred etničkim ćišćenjem koje vrši njihova IDF vojska u Gazi! I tu se Srbi petljaju da su najstariji narod kao i Jevreji? Za etničko čišćenje nad Palestincima JEvrejska država je odavno trebalo da "zaradi" bombardovanje kao što je Srbija "zaradila" 1999. godine.

2 comments:

Unknown said...

Kada bi Izraelci provodili genocid, onda stopa nataliteta, i mortaliteta kod Palestinaca ne bi bila onakva kakva jest
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_Palestinian_territories

Aktivista Neumorni said...

Potrebno je da Izraelci prestanu sa prljavom naseljeničkom genocidnom politikom ubijanja i raseljavanja civila Palestinaca i to kakao vidimo većinom ubijaju žene i decu i starce. Njihova nazovi "vojska" se bavi povredjivanjem dece, otimanjem dece i ubijanjem dece. TO MORA PRESTATI. Genocid je u Palestini na delu i vrši ga njihova izra3elska vosjka IDF potpuno javno i nemoralno.
Vidim da ovde u jadnoj Srbiji ima zaštitnika genocidalne politike izraelske vlasti nad Palestincima i jako mi je žao da su poneki ovde iz ovog regiona na strani tih govana