PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

29 May 2015

Choir "BRAĆA BARUCH" 1990 Jewish traditional and popular songs"DVA NAJSTARIJA NARODA" tako danas govore i Srbi i Jevreji jedni o drugima što deluje smešno, bar da znamo koji je najstariji i koji onaj mladji. Slušajući srpske nacionaliste Srbi ne da su najstariji narod nego su sve nacije nastale od Srba pa čak i jadni Rusi. Mora da su se od tog saznanja sami Rusi i propili i ne prestaju. Elem veoma lepa ploč aiz dob apoluraspada JUGOSLAVIJE kad je već izvesno bilo da će biti sranja i jebačine preko nišana zahvaljujući potplaćenosti naših naroda i narodnosti izadjoše neke ovakve ploče i drago mi je da imam d aih predstavim jer su retkost! HOR BRAĆA BARUH je veoma stari beogradski hor jevrejske zajednice koja je pod kvislinškim režimom Milana Nedića jednostavno zatrta u Beogradu za vreme okupacije. Hor se održao naravno i kao takav postoji i dan daanas.
Jevrejska zajednica i Srbija kao država održavaju dobre odnose sa Izraelom mada ovi to nisu zaslužili shodno svojim genocidnim namerama prema Palestincima koji polako nestaju pred etničkim ćišćenjem koje vrši njihova IDF vojska u Gazi! I tu se Srbi petljaju da su najstariji narod kao i Jevreji? Za etničko čišćenje nad Palestincima JEvrejska država je odavno trebalo da "zaradi" bombardovanje kao što je Srbija "zaradila" 1999. godine.

2 comments:

Doc Holliday said...

Kada bi Izraelci provodili genocid, onda stopa nataliteta, i mortaliteta kod Palestinaca ne bi bila onakva kakva jest
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_Palestinian_territories

Aktivista Neumorni said...

Potrebno je da Izraelci prestanu sa prljavom naseljeničkom genocidnom politikom ubijanja i raseljavanja civila Palestinaca i to kakao vidimo većinom ubijaju žene i decu i starce. Njihova nazovi "vojska" se bavi povredjivanjem dece, otimanjem dece i ubijanjem dece. TO MORA PRESTATI. Genocid je u Palestini na delu i vrši ga njihova izra3elska vosjka IDF potpuno javno i nemoralno.
Vidim da ovde u jadnoj Srbiji ima zaštitnika genocidalne politike izraelske vlasti nad Palestincima i jako mi je žao da su poneki ovde iz ovog regiona na strani tih govana