NACRTNA GEOMETRIJA

04 July 2014

RAZNI IZVODJAČI 1982 Pesme naše armije


ZA OVAKO PRIGODNE PRAZNIKE ONE NAŠE DRŽAVE PONESTAJE ALBUMA. Ovo je jedan od albuma skinutih na gramofonu THORENS koji je bio moje prethodno čedo. Sada je to AR EB 101 da podsetim publiku.

Elem kažem ponestaje albuma za ovakve prigode, moraću da neke albume ponovo postavljam e da bi ih se podsetili i slušali prilikom ovakvih praznika. Alal!

Kolekcija je to pesama koje su bile himne naše armije a medju njima ima pesama i veoma čuvenih kompozitora kao što je na primer Darko Kraljić, moj omiljeni.

POLITIČKA PODUKA: U smim novonastalim feudalnim državicama se ovog praznika retko ko podseća ali će izgleda morati zbog europskog monstruma. Ovako Hrvati slave ustaške praznike, Slovenci domobranske, Makedonci komitske, muslimani praznike vezane za NDH ili turske praznike ili su uveli dane koje za nas simbolizuju proterivanje Srba iz Sarajeva, šiptari slave američke i nacističke praznike a jadni Srbi slave europske praznike. SRAMOTA OPŠTA! No europski monster to sve posmatra i verujem da će uskoro svi morati da se vrate na jedan deo i komunističkih praznika.






2 comments:

n.b said...

Can you ri-upload?

Aktivista Neumorni said...

Dear friend our policy of this blog is ONE YOUR ALBUM for re-upload of some link. THANK YOU FOR UNDERSTANDING