PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 April 2014

KORNELIJE KOVAČ Muzika iz filma "Živeti kao sav normalan svet"


DIVAN LEP AUTORSKI FILM, ČAK POMALO NEZAVISTAN OD MEJNSTRIMA, kamerni film u pravom smislu reči. Nešto kao autobiografija samog gospodina KORNELIJA KOVAČA sa dosta lepe muzike ali koja nikad nije stavljena na ploču. E ja volim i to da radim, skinem ceo film, skinem samo muzičke delove i eto vam soundtrack-a iz filma. ŽIVETI KAO SAV NORMALAN SVET


Posle ove gore vinjetice obično ide neki moj "politički pamflet". Elem vidim jedan se Hrvat našao da se uvredi iako nigde lično nisam vredjao Hrvate. Ali oni se vredjaju ka primetimo da su u suštini genocidan narod ali im nije jasno otkud to sve na sajtu posvećenom JUGOSLAVIJI. Pa bivša braćo (posvećena progonu i genocidu nad Srbima, Jevrejima i Ciganima - šiptare ne proganjate oni su vam pomagali u klanju Srba) treba da muški izdržite kritike na deo vašeg naroda jer su to nažalost istine. Pogledajte vaš TEVE program. Tamo vrvi od blaćenja Srba i Srbije i Srbijanaca najgorim rečima i čak pretnjama smrću. Da da to je vaša televizija. Mene baš briga jer naša televizija danas se ne bavi takvim budalaštinama ali vi izgleda mislite da mi kao običan narod ne znamo ništa o onom delu hrvatskoga naroda koji voli i upražnjava ubijanje i kalnje Srba?Zna o tome i cela europa ali kako je u suštini europska unija u suštini jedna genocidan tvorevina vi se tamo lepo uklapate. Ovo je nešto kao pamflet upućen svima vama da znate da DANAS itekako imate obavezu da slušate o tome šta ste sve radili u minulom ratu i u onom drugom svetskom kad ste pobili 700.000 nedužnih civila Srba, Jevreja i Cigana. I vi se još javljate uvredjeni?No comments: