PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

10 January 2014

Sećanje na BORU STANKOVIĆA 1979 2LPOvim albumom ćemo početi neku mini proslavu lika i dela pisca Bore Stankovića na ovom blogu. Ovo izdanje je verovatno te 1979. godine bilo posvećeno stogodišnjici rodjenja ovog pisca pa nam je to neki verovatni reper i za našu proslavu ovde.Ova prsolava je prošla ali evo nama opet linka dovde jer je ovih dana u Beogradu gostovanje Narodnog pozorišta iz Niša sa delom Bore Stankovića tako da eto i mi se uključujeme u sve to.

Na pločama ovakvog tipa vrvi od arhivskih snimaka i tekstova i pozorišnih izvadaka pa je to slučaj i sa ovim albumom. Na njemu nastupa veliki broj izvodjača i književnika vezano sve za temu BORA STANKOVIĆ i Koštana iz toga doba sedamdesetih i početaka osamdesetih godina u Jugoslaviji.

Tada su bili aktuelni Vera Čukić, Usnija Redžepova, Staniša Stošić, Jovan Miličević, Dara Plaović, Ansambl ŠUMADIJA, Božidar Kovačević. Jedan jako lep i kompleksan album je ovde pred vama.Takodje ćemo dodati i ovu reklamu dole koja na pravi način reklamira gostovanje Narodnog pozorišta iz Niša u Beogradu ovih dana i reklamira upravo Boru Stankovića sa slikom ove gramofonske ploče.


ПУШТАМ ОВАЈ АЛБУМ ПОНОВО ЈЕР САМ НАБАВИО БОЛЈУ КОПИЈУ САМИХ ПЛОЧА. ЈАКО СУ ДОБРО ОЧУВАНЕ И НА ПРОДАЈУ СУ. ОМОТ ЈЕ ПОТПУНО НОВ.

2 comments:

Snezana said...

Link za ovaj Katalog o izlozbi je istekao

Muzika Balkana said...
This comment has been removed by the author.