NACRTNA GEOMETRIJA

06 September 2013

Festival MESAM 1989



U PITANJU JE FESTIVAL MESAM, IZDANJE IZ 1989. GODINE. TE GODINE OD IZVODJAČA SU BILI SVI KOJI SU DRŽALI DO SEBE, I FESTIVAL JE BIO VELIKI I PUN LEPIH PESMICA.

MESAM JE POSTOJAO OD NEKE 1984. GODINE I SLOVIO JE KAO NAJVEĆI FESTIVAL SA LICENCOM SA ZAPADA U NEKADAŠNJOJ NAM JUGOSLAVIJI. LOGO FESTIVALA JE BIO ISTI ONAJ KAO I NA ZAPADU I BIO JE DEO NJEGA. DOLAZILI SU NAM STRANI GOSTI I BILO JE LEPO. NAŠI IZVODJAČI I KOMPOZITORI SU SE ZAISTA TAKMIČILI I BILO JE LEPO VIDETI CELU JUGOSLAVIJU NA JEDNOM MESTU.

Ovo je jedan od MESAMA na zalasku JUGOSLAVIJE odnosno kako ja to kažem na JUGOZVUKU, to je vreme poluraspada JUGOSLAVIJE te naše nekad zajedničke domovine. Izvodjača ovde ima svakakvih i još uvek izgleda da se lepo zabavljamo ali zvuk raspada jedne države već se čuo na vratima.

Danas slušamo ceo ovaj prenos a u dogledno vreme ćemo ga i odgledati ako budem lepo raspoležen i postavim ga na neki server.




2 comments:

Romeo said...

ZAsto slika ovoliko zuri :(((??

Aktivista Neumorni said...

Verovatno nisi dobro konfigurisao kompjuter kad je u pitanju flv fajl a to yna;i proveri da li si instalisaio ADOBE FLASH PLAYER i sli;ne programe veyane ya flash video fajl.