NACRTNA GEOMETRIJA

06 September 2013

40 godina BAROKNIH VEČERI u Varaždinu




НАБАВИО САМ ОВУ ПЛОЧУ-АЛБУМ ЗА ВЕЛИКЕ ПАРЕ (7 ЕВРА и продаје се овде за исте паре ко хоће) И С ЊОМ ЋЕМО СЕ ПОДСЕТИТИ НА ЈЕДАН ВЕЛИКИ ФЕСТИВАЛ ПРОШЛЕ НАМ ЈУГОСЛАВИЈЕ А ТО ЈЕ БАРОКНЕ ВЕЧЕРИ У ВАРАЖДИНУ КОЈЕ СУ ИЗГЛЕДА ОВИХ ГОДИНА СЛАВИЛЕ 40 ГОДИНА? Вала су ти наши јадни комунисти имали пара за културу и то доста. Имали су они и за спорти и осталу уметност али колико је само признатих фестивала било на овим просторима? Куку мени то ће бити заиста тешко провалити.

Овај омот горе иде само као илустрација али ће ићи ускоро јер је куљен и биће овде из још једног разлога. ОВО ЈЕ ПРАВИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ МИКС ПЕВАЧА И ОРКЕСТРА онако како смо сви то заслужили онда у то лепо време.Узгред буди речено претпостављам да је снимано на оној новој 24-каналној опреми SONY која је куплјена осамдесетих овде у Београду и једно време нико није знао да је употреби.

Били смо браћа! Данас једни мрзе чак и помен на писмо друге браће!?!?!??! ТЕШКА СРАМОТА ЗА ТАКВУ НАЦИЈУ. Уопште нећу више да наводим о коме је реч, нек се злотвори сами препознају. Ако се и не препознају горе на небу чека их тешка казна за такву мржњу према људима истим као и било где у свету.

Док се не појави овај албум прочитајте засита леп чланак о свему овоме на адреси која се налази  ТАМО ДАЛЕКО





No comments: