PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

05 August 2013

RAZNI IZVODJAČI Srećna Nova 1985 godinaLepe su ovo kolekcije za svakoga. To je bila prilika da se izvrši neka mala rekapitulacija svega što izdaje neka firma u JUGOSLAVIJI i da se slušaoci podsete mao te muzike iz prethodne godine. PGP je uvek imao ove kolekcije i one su opstale sve do pojave "demokratske" vlasti u Srbiji. Otada s nestale.

Ali ja razumem našu jadnu uništenu korporaciju PGP koja tavori svoje poslednje dane i nestaje pred našim očima u Makednosnkoj ulici u Beogradu. Dovoljno je unutra d audjete i vidite prazne rafove! PRAZNI RAFOVI a onoliki albumi u arhivi? Pazite sad ovo, jedan od direktora te "renomirane" diskografske kuće na početku svog, sad izgubljenog, mandata rekao je da bi ta firma mogla lepo da živi samo izdavanjem svojih arhivskih materijala sledećih 60-tak godina!?!?!? I šta se od tog ostvaruje? NIŠTA! Stoka iz te firme je sve svoje maastere rasprodala Slovencima i Hrvatima i tako neke najvažnije albume mi više nemamo "kod sebe"No comments: