PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

09 May 2013

SMAK 1978 Dub in the middle (nemačko izdanje)Izgleda da do sada nismo ovo imali ovde jer je to samo jedno izdanje iste ploče za engglesko tržište ali omot je potpuno originalan za ovu grupu i veoma provokativan. Veoma zgodna djevojka drži preko one svoje lepe stvari spisak pesama i sliku grupe SMAK što je, priznaćete, veoma provokativno i za ono vreme. Čudan je meni lično izbor ovakve teme za omot ploče jedne ozbiljne grupe iz tog doba. Ovakvi omoti idu uz nekakvu disko muziku ali ajde, šta su znali SMAKOVCI kome poveravaju izdanje omota jedne od svojih njaboljih ploča. Povkareni nemci su se sigurno šegačili dok su pravili ovaj omot i možda da im je neko iz grupe rekao NE ovakvoj skarednosti možda bi se i potrudili. Ovako, svi znamo koliko su ti momci ustvari bili povučeni i nisu se petljali sa novinama i novinarima osim kad su bili u svadjama a u svajdama su bili kosntatno. Možda je neko iz gurpe naručio ovakav debilni omot samo da bi mučio one druge?

1 comment:

Darius said...

Samo usputna crtica, nema ovdje nekog dub-a, već se radi o poigravanju kolokvijalnim sintagmatskim američkim prilogom 'smack dab' tj. tačno, ravno, pravo, u srcu.