PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

09 May 2013

INDEKSI i PRO ARTE uzivo u Bugarskoj 1971


Dakle i to je bilo moguće u dobrom starom komunizmu da se spoje dve velike grupe i održe koncert u Bugarskoj pa to sve da bude i snimljeno. Pevači su naravno Čobi i Pimpek, ko bi drugi. Bugari su to sve lepo snimili i stavili na ploču. U toj kolekciji živih snimaka iz Bugarske ima i Tereza Kesovija i Dubrovački trubaduri. Te tri, veoma retke ploče iz Bugarske (one komunističke, naravno), imaju veću vrednost kako vreme prolazi. I ne samo fizičku vrednost imaju sve veću i umetničku onu unutarnju vrednost koja se ne može izmeriti.

I ne samo to, ove grupe i njihovi nastupi imaju i kulturološku vrednost, jer objašnjavaju jedno prošlo vreme i sistem u kome smo živeli.

Spisak stvari koje su ovi super momci svirali po Bugarskoj:

01 Marina
02 Sam na svetu
03 Čokolino
04 Sve ove godine
05 Plima
06 Elena
07 Neko te voli
08 Toplo leto
09 Lola
10 Predaj se srce
11 Svet u kome živim
12 Ne plači mala

Da li je ovo jedan od najposećenijih albuma ovde? Ja mislim da jeste jer je ovo ko zna koji put da uploadujem ovaj album. Ovo je posta sa početaka postojanja ovog sajta zato ga obnavljam i u četvrtoj godini postojanja ovog sasvim opičenog sajta koji široke ruke poklanja ovoliko lepe muzike i zvukova naše stare dobre JUGOSLAVIJE.

No comments: