NACRTNA GEOMETRIJA

31 August 2012

TOMISLAV IVČIĆ 1991 Stop the war in Croatia


Zanimljiv album "druge strane" u gradjanskom ratu izazvanom od strane stranih obaveštajnih službi uz svesrdnu pomoć domaćih izdajnika kakav je oduvek bio jedan deo hrvatskog naroda oličen u fašističkim političarima.

Elem poznati naš jugoslovenski pevač TOMISLAV IVČIĆ je snimio jedan ovakav srceparajući bljutavi politički album u kom se, naravno, govori samo o tome da se spreči rat u Hrvatskoj a ne i u celoj JUGOSLAVIJI. Dakle pokvareni Ivčić je veštim gebelsovskim metodama hteo da spreči samo da se ratuje po već otcepljenoj Hrvatskoj. Nije želeo da spreči rat u celoj JUGOSLAVIJI što bi čovek očekivao od velike pop zvezde.

Sve u svemu uživajte u još jednom albumu izdatom u vreme poluraspada JUGE početkom 90-godina negde u fašističkoj Hrvatskoj, još uvek delu JUGOSLAVIJE. Zločini koji će potom uslediti nad srpskim narodom još uvek nisu proizveli i kažnjene zločince. Oni još uvek pevaju ili pjevaju nad svojom Hrvatskom i slave dan kad su u egzodusu bili preko 200.000 stanovnika te iste Hrvatske u JUGOSLAVIJI. SRAMOTA! Neki od zločinaca još su i poslanici u parlamentu sad već europske Hrvatske.

ZAŠTO NISTE ZAUSTAVILI RAT U JUGOSLAVIJI?


No comments: