PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

31 August 2012

TOMISLAV IVČIĆ 1991 Stop the war in Croatia


Zanimljiv album "druge strane" u gradjanskom ratu izazvanom od strane stranih obaveštajnih službi uz svesrdnu pomoć domaćih izdajnika kakav je oduvek bio jedan deo hrvatskog naroda oličen u fašističkim političarima.

Elem poznati naš jugoslovenski pevač TOMISLAV IVČIĆ je snimio jedan ovakav srceparajući bljutavi politički album u kom se, naravno, govori samo o tome da se spreči rat u Hrvatskoj a ne i u celoj JUGOSLAVIJI. Dakle pokvareni Ivčić je veštim gebelsovskim metodama hteo da spreči samo da se ratuje po već otcepljenoj Hrvatskoj. Nije želeo da spreči rat u celoj JUGOSLAVIJI što bi čovek očekivao od velike pop zvezde.

Sve u svemu uživajte u još jednom albumu izdatom u vreme poluraspada JUGE početkom 90-godina negde u fašističkoj Hrvatskoj, još uvek delu JUGOSLAVIJE. Zločini koji će potom uslediti nad srpskim narodom još uvek nisu proizveli i kažnjene zločince. Oni još uvek pevaju ili pjevaju nad svojom Hrvatskom i slave dan kad su u egzodusu bili preko 200.000 stanovnika te iste Hrvatske u JUGOSLAVIJI. SRAMOTA! Neki od zločinaca još su i poslanici u parlamentu sad već europske Hrvatske.

ZAŠTO NISTE ZAUSTAVILI RAT U JUGOSLAVIJI?


No comments: