PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

05 February 2012

Top lista iz 1988. godine negde u JUGIOva rugoba od kasete krije neke lepe stvari iz godine 1988, ne pitajte me kako to znam a takodje krije i ovaj osenčeni deo sa čuvenom pevačicom BREDOM KALEF, ako se ne varam. Sve u svemu imaćete jednu kasetu kao jedinstveno podsećanje na zvuke JUGOSLAVIJE i sve to lepo vreme koje je otišlo zauvek ali ne i ovde. Ovde se JUGOSLAVIJA pretvara u nešto što će trajati ZAUVEK, sve dok se meni i vama to bude svidjalo i sve doik i vi učestvujete u ovoj igri podsećanja.

Ukoliko imate neke stare kasete sa radio emisijama molim vas da mi to kažet eda bismo imali ovaj muzej sa što većom psotavkom i pokazali svetu kakva je bila ta JUGOSLAVIJA. HVALA UNAPRED!

JEDNA STARA TOP LISTA

Posle jedne ovako lepe stare top liste naravno sa nekompletnim stvarima ide mali pozdrav jer ćemo inače od danas proslaviti našeg 850.000-tog posetioca a? Bogami približavamo se milionskoj poseti i to sigurno. Fajlfaktori je proradio i nema muke za ovaj blog. Idemo dalje u svetliju budućnost. Ovaj blog će preživeti to sigurno samo ako psotoji besplatan aploud fajlova. Ukoliko američke barabe to ukinu ovaj i slični sajtovi odoše pod led.

Ajd da vidimo šta je to stiglo na poklon?

No comments: