PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

05 February 2012

Splitski festival zabavne muzike iz 1985 uživo


Nima Splita do Splita vala baš. Onako kao jugoslovenski grad jako mi se svidjao. Bio je prepelo mesto za dolazak na more jer odatle si mogao da odeš gde hoćš u kom pravcu ti treb. Obično sam išao na Brač ili prema Baškoj vodi ili Makarskoj. I na kraju obavezno posetim jedno malo mestašce Brela, sa najlepšim šljunkom ikad postavljenim na plažu.

Elem kako vi ovde izgleda predano dolazite i izgleda će vas danas biti "oko" 850.000. ajde da počnemo to slavlje sa ovim naravno sad veoma retkim snimkom najčuvenijeg jugoslovenskog festivala savremenih šlagera - Splitskim festivalom iz 1985. godine. Za vas sakupljače to je sigurno interesantno ali dodjoh do njega u jednoj kolekciji snimaka koja se polako topi i nestaje tako da je ovo čuvano upravo za ovakav tip rposlave jednog blesavog i darežljivog bloga kakav je JUGOZVUK. HVALA VAM ZA SVE LEPO ŠTO STE DOPRINELI OVOM BLOGU DA ON OPSTANE I NASTAVI DA ŽIVOTARI OD VAŠE LJUBAVI ŠIROM ILI DILJEM NAŠE BIVŠE OTADŽBINE I SVETA. Dakle danas se selimo u Split i slušamo

No comments: