PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

16 February 2012

ROMADONA 1987 Cyganydalok


Rekao bih ovo su madjarski Cigani ili Romo po današnjim NeValjalimOrganizacijama. Elem kako vidim još po neki upload server radi pa ajde da psotavim i ovu veoam retku ploču na internetu. Dakle Jedan odličan ansambl, malo spradičnog izgleda ali u finom ambijentu i sa odličnom svirkom neće vas razočarati.

Ovo je nešto kao premijera na internetu.

ROMADONA sings

Кад се поведе питање циганске музике широм света онда се примети, то је тако очигледно, да Цигани имају доста различиту музику у односу где живе. Руски Цигани, мађарски Цигани, балкански Цигани, сви они имају веома различите ритмове и музику. Углавном теме су им исте и увек ту има места за љубав, патњу и сличне керефеке од којих болује свака анродна музика света али се ипак свака од њих разликује. Најновија је индијска циганска музика која је катастрофа али данашњи Цигани је воле, воле је и Јужни Словени. Влое да гледају индијске серије због добре музике и онда им је та кукулеле музика узор. ШАБАН БАЈРАМОВИЋ више није узор, Есма Реџепова је ту негде али Индијци е то је права ствар.

No comments: