PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

16 February 2012

Četir singla debela iz 60-tih

Какав шарениш, кава лепота. Ови синглови су већ били овде али у светлу борбе против америчких бараба и њихових слугу одавде са Балкана постављамо ове синглове поново не обазирући се на ДС, ЛДП и сличне сатрапе плаћене из иностранства. Дакле неће нам нико спречити да се боримо против заборава наше прошлости која је била на неки начин лепа. Погледајте само ова лица и све је јасно, то је било буђење једног новог доба у ЈУГОСЛАВИЈИ. Бит рок је ушао на велика врата и остао. Сатрапи из садашњости не могу нам укинути прошлост и лепу музику и лепа сећања. Могу само да забране аплоуд, даунлоуд и сличне глупсоти али пре тога ћемо и ми имати шта да поставимо.

ЧЕТИР СИНГЛА ДЕБЕЛА

Како добро познајете стоку из рапидшера било би добро да пожурите са скидањем ових лепотиња и схватите да је ово почетак сумрака лепог и слободног размењивања музике преко васколиког интернета. Сатрапи ће учинити све да анс онемогуће али ваљда ћемо нешто смислити да их средимо.

No comments: