PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

23 February 2012

Nestadoše besplatne opcije

američki MORONI I DRKADŽIJE i njihovi satrapi i sluge iz Srbije ukinuše nam, izgleda, besplatne opcije na fajlfaktoriju i 4šerdu. No mi ćemo (ćete, će) biti strpljivi i videti d ali će to potrajati, jer znate tako je to sa smrdljivim ogoljenim kapitalizmom u americi, "nema nićeg besplatnog za fukaru i raju samo da se plaća".

Elem pošto smo mi ta fukara i raja koja koristi besplatne opcije po fajlserverima ondak gledajte da poskidate sve što može jer ne verujem da će se nastaviti a mi tražimo nove glupave servere iz smrdljive ameriike gde ćemo držati lepu staru jugoslovensku muziku koja polako nestaje i sa interneta. Odrpana bagra američka ne haje za kulturu i istoriju i ne haju za našu želju da se razmenjujemo s amuzikom i uživamo.

BRAČO I SESTRE JUGOZVUKERI

potrudiću se da fajlove postavljam gde god stignem i mogu ali vi budite brzi i efikasni bar dok ne potrošimo sve albume koje sam Vam spremio a to je negde oko stotinak, taman da stignemo do rodjendana ovog bloga 9.tog aprila. U ZDRAVLJE!

No comments: