PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

01 February 2012

Jadničci iz FILEFACTORYja zabranili besplatan apload


Jadničci iz ovog fajlaploudera zabranili besplatan aploud tako da nam se sve više sužava rad po ovakvim blogovima a i normalno je kad im američka banda pljačkaša preti sankcijama a možda i zatvorom. Eto šta da vam kažem, postavljanje će biti sve više otežano jer slobodni svet nema dovoljno oštrih metoda prema američkoj djubradi koja želi da hapsi slobodne ljude širom sveta a da uopšte i nisu blizu. Osmislili su prljav zakon protiv slobode medija kakav je INTERNET, nešto što nisu očekivali da će biti ovako slobodno i lepo i svetski trend. Mesto gde slobodno možemo da kažemo šta mislimo os vemu pa i o američkom narodu. američki narod je jedna misana kategorija jer nikad do sad nisam čuo da se oni sami bune protiv fašističke ideologije koju njihov avlast primenjuje protiv skoro svake države na svetu, čak i protiv onih država koje su im jako bliske. Na primer sečam se situacije kad je smrdljiva amerika napala Francusku zbog nekih sitnica. Onda je krenulo po maeričkim medijima sve najgore o Francuzima a da sami umetnici u americi ni prstom nisu mrdnuli zbog toga.

američka stoka je udarila na najosetljiviji segment interneta APLOUD SERVERE i to na opciju free! Potpuno je svima jasno zašto su to uradili zar ne?

Ja kao zaljubljenik u jugoslovenstvo i muziku tog doba i sve ostalo, naravno, trudiću se da održim ovaj blog što duže budem mogao a vama želim sreću da podignete ono što vam treba.

1 comment:

Anonymous said...

a da probaš kod pravoslavne braće (Rusi)?