PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

12 January 2012

SPLITSKI AKVAREL izvodi ansambl Pozorišta na Terazijama 1984. godineJedna od prvih pravih stvari u ovoj godini neka bude ovaj audio zapis predstave SPLITSKI AKVAREL od Ive Tijardovića, najvećeg kompozitora mjuzikla u nekadašnjoj nam JUGOSLAVIJI. Čovek je bio nešto kao jugoslovenski GEORGE GERSHWIN, i to baš taj ako ne i bolji. Bolji zato što je Jevrejim Gershwin upotrebljavao crnačku muziku za svoje belačke predstave a ovde je Tijardović upotrebljavao svakodnevne teme o svom Splitu za svoje mjuzikle.

Naravno i internet je pun podataka o njemu pa pogledajte šta je on, ko je on i šta je sve stvarao i radio i to sve na adresi

TAMO DALEKO

A SPLITSKI AKVAREL odslušajte kao neku vrstu poklona za sve ove vaše uporne dolaske, istina sada nešto manje ali to je zbog novih godina, razumem ja to. Takodje se javljajte odakle ste i ispričajte nam neke priče iz svog grada i dočarajte nam svoj život ili pošaljite neki zvuk, neku notu ili pesmu iz naše JUGE tako da i mi svi ostali imamo neke vajde.

No comments: