NACRTNA GEOMETRIJA

06 December 2011

CVETA RADISAVLJEVIĆ jedna opasna kolekcija





Sećate li se odakle vadimo ovakve lepotinje? Sa onog jednog diska kupljenog na buvljaku. Elem neki bednik sa buvljaka skida pesme sa blogova i setio se bednik da to prodaje. E sad mu i mi vraćamo istom merom, vraćamo pesmice na internet gde su mukotrpno sakupljane i skidane sa ploča. Ovako to se vraća na pravo mesto na internet gde im je i mesto.

Slušamo kolekciju koja se u slobodnom prevodu zove "Retko slušani pevači JUGOSLAVIJE" pa je medju njima i ova lepojka imenom CVETA RADISAVLJEVIĆ. Vreme je da čujemo i mi tu malu lepotičicu kako zapeva pesme Ace Matića i njegovog orkestra.


EVO OMOTA TOG KRADLJIVAČKOG DISKA PA SAD SVI VI KOJI SE BAVITE TIME MOŽETE VIDETI KAKO NEKI BEDNICI ČAK OVAJ NAŠ RAD I UNOVČAVAJU! SMEŠNO STVARNO!

7 comments:

Anonymous said...

interesantna kolekcija, samo nisu svi omoti sa ovih pesama sto ste postavili. plus opet jedan kurioitet, da pre 1973 godine ova pevacica se prezivala popovic, ima nekoliko singlica sa tom prezimenom, cak i dueti

Aktivista Neumorni said...

Naravno da nisu. No vi kao ;italac ne ;itate iygleda moje komentare. Da ste pro;itali uvideli bi da je to kolekcija koja je nabavljena na buvljaku. Dakle neki kreten se setio da skida sa blogova a nije se setio da to radi sa omotima.

Anonymous said...

zato smo mi kolekcionari tu, kod nas ima svasta od sve :)

Anonymous said...

a za koliko prodaju?>

Aktivista Neumorni said...

Prodaju ih za 50 - 100 dinara kako te ko zajebe

Anonymous said...

ja nislin da biko to ne kupuje, sve ima na netu. kupuju neki cikice od po 60 i kusur godina, jer neznaju sta je pc i internet. a ovi mladi prvo ne slusajo to, a oni sto slusaju, oni imaju net i skidaju

Aktivista Neumorni said...

HE dobra ti logika . .

Eta ja kupio za 50 dianra i sad slušaćemo svi jedan odredjen period, dok ga ima . . . Posle uzmem druge?