PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

06 December 2011

OLIVERA MARKOVIĆ 1961 Iz filma Velika turneja (Darko Kraljić kompozitor)Evo jednog lepog singla sa mjuyikom DARKA KRALJIĆA i to iz filma VELIKA TURNEJA iz nekih 60-tih godina u Jugoslaviji.

Prepoznatljivi tonovi lepe muzike ovog kompozitora koji ovde na ovom blogu ima počasno mesto.

OLIVERA otpevaj nam to ponovo

Mislim da štos sa postavljanem ogromnih kolekcija ubija dušu blogova kao što je ovaj. Volim više da se postavljaju albumu i singlovi posebno. Za takve kolekcije zaduženi su forumi u YU fazonu koji su poznati kradljivci sa ovakvih blogova.
Volim da uvek imam neku priču uz neki poseban album a o veliki kolekcijama nemam šta da govorim. Drugo to je i dosadno, samo pokupite te velike kolekcije i ODETE BEZ HVALA!

2 comments:

Anonymous said...

OLIVERA MARKOVIC, DOAJEN JUGOSLOVENSKOG POZORISTA I FILMA, STETA STO VISE NIJE MEDJU NAMA. VOLEO BIH DA POSLUSAM OPET PESME I SETIM SE FILMA STO SAM GA TAKO DAVNO GLEDAO. OVA DANASNJA OMLADINA SLUSA NEKE CUDNE ZVUKE. KAKVE JE SAMO ROMANSE ONA PEVALA, STETA STO NEMA NA JEDNOM MESTU SVE NJENE PLOCE. IZADJITE CICI U SUSRET I PONOVITE PESME. HVALA VELIKO

Anonymous said...

singlica je iz 1961. kuriozitet je da prve njene 3-4 singlice su sa istom slikom, samo razlicite pesme imaju za zadnjoj strani i iznad njene slike