NACRTNA GEOMETRIJA

15 May 2012

LAZA RISTOVSKI 1990 Sveto mesto (muzika iz filma)


Волим ово да радим, да скидам музику из филма директно, јер за неке филмске музике никад није било времена да се објаве на носачу звука.

Ово је један изванредан филм, помало заборављен и запуштен, а поготову музика из филма мајстора на клавијатурама ЛАЗЕ РИСТОВСКОГ. Нажалост мајстора више нема али остаје његова музика да јој се дивимо и видимо са којом мером озбиљности је он приступао овом послу. Понекад се чини да то чак и није његов посао већ прави хоби где се он размаше хармонијама. Изванредан амбијент овог филма је постигнут управо фантастичном музиком мајстора. Како ћемо ми без њега али добро је што овакве музике има записане свуда, смао треба мало да се потрудимо и урадимо то сами.


The composer of this soundtrack was famous LAZA RISTOVSKI, keyboardist of two great rock groups from former YUGOSLAVIA, SMAK and BIJELO DUGME, he was also very well known as a composer for films and series. One great rock musician and great composer in one person . Motherfuckers from rapidshare are going to cut this link so be quick!

швајцарска Ђубрад из рапидшера оће да укину овај линк зато пужурите бар га оверите бар једном . . .

1 comment:

Anonymous said...

Svaka čast za ovo . Jedan od mojih omiljenih filmova . Inače , mora svako priznati da se radi o sjajnom filmu , s jedne strane Nikolaj Gogolj koji je napisao ovo djelo u originalu , a sa druge omiljeni srpski režiser Đorđe Kadijević !

pozdrav i sve najbolje !

Nebojša Čandić