PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

15 May 2012

BOBA STEFANOVIĆ Legenda Beograda i Jugoslavije - ponovo ovde


Boba je imao zavidnu kolekciju snimaka na pločama i kasetama a ovo što je ovde to su dva albuma. Jedan je Tornado a drugi Evergreen i singl koji je uradio sa Vladom i Bajkom.

Ploča Tornado je postavljena ovde jer se radi o albumu gde svira krem beogradskih muzičara ali najvažnije je da su ovde gitare svirala dva gitariste KORNI GRUPE Josip Boček i Borko Kacl. Klavijature Laza Ristovski i još ima tu genijalnih gostiju. Stvari su u malo tvrdjem rock fazonu što je neobično za njega.

Anastasia, Tonight my love, If you go away, El porompompero, Rocknroll medley, Greenfields, Jesabel, Luglio, You mean everything to me, My way, Lečim i molim, Plačimo zajedno, Tornado, Hej mama, Šta imam od toga, Obriši suze draga, Kad tebe više ne bih imao, Konstantna šema, Moj oblak, Noćna mora, Živim tako sam, Nebeski sat.

Ploča Evergreen je naravno sasvim drugačija. Radi se o džez standardima i to većinom pesmama koje je pevao Frenk Sinatra. Orkestar je Big bend RTB i naravno dirigent Vojislav Simić.

TORNADO

EVERGREEN

No comments: