NACRTNA GEOMETRIJA

04 August 2011

Esma Redžepova 1978 Ansambl Teodosijevski


Onaj naš urednik Ljupče nikako da se nešto uloguje na smrdljivi prepotentni blogger pa nam je poslao link za ovu izvanrednu ploču. Hvala LJUPČE.


Иначе смрдљиви блоггер на чијем серверу је овај блог наравно има велике багове (bug) тако да се ми злопатимо око свега тога.

Наиме ако неко то уопште примећује мој блог је кад се постави линк на другом блогу укочен на око годину раније а сад видим и да сарадници не могу да се укључе. Но претпостављам да је то због многих ситница које амери не воле а то су на пример слова ћ, џ,ч,ш, ђ и тако даље, затим ту су можда и проблеми кад имамо оволики број постова (забелешки) где у случају овог блога то прелази 2400 белешки?! Наравно приглупи амери нису вероватно рачунали на овакве "музејске" блогове него на оне њихове ретардиране блогове где постоји само једна страница и то је све. Елем растурићемо ми блоггер кад стигнемо до 3000. забелешке а? Они су ионако већ растурени, тамо се не зна ко пије ко плаћа, ако то им је казна за растурање ЈУГОСЛАВИЈЕ и сада СРБИЈЕ. Нек се носе у три лепе м......е.

Volim te, veruj mi
Kaži, kaži, libe Stano
Sto te noćas nema
Kalejaca jaca
Čuješ li uzdah moj
Kočani, Kočani roden kraj
Stan' meseče
A bre, kako so pijeja
Blagujno dejče
Kokodak, kokodak

No comments: