PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 August 2011

ESMA i ans TEODOSIJEVSKI 1987 Putevima pesme naroda i narodnosti Jugoslavije (YU)Evo nas družimo se i treći dan sa ESMOM REDŽEPOVOM i ansamblom Teodosievski. Bilo je dobro zar ne? Ovaj album nažalost nema omot ali to uopšte nije bitno imamo muziku jer smo zato došli ovde. Ovih dana smo slušali ESMU a to ćemo raditi i sutra a posle toga videćemo. Naći ćemo neku temu i uživaćemo. Ovaj blog bar ima puno tema.

Inače primećujem da dobijamo polako i stotog pratioca ili sledbenika što mi jako imponuje. kad dobijemo stotog sledbenika pustićemo neki raritet, neki koncert samo za vaše uši. To sam obećao evo danas pa ćemo videti. Približavamo se i brojci od 750.000. posetilaca što ćemo takodje proslaviti na primeren način nekim ekstra snimkom. Zaslužujete to. Sve u svemu biće zabavno. Inače idem malo na odmor ovih dana ali blog će raditi stalno to ne brinite, muzike ima u izobilju, biće ovde velikih retkoh zvukova baš u vreme leta kad se malo očekuje od blogova da nešto novo postave.

2 comments:

dalibor said...

dali prodajete ovo od Esme i koja bi bila cena?

Aktivista Neumorni said...

Ja mislim da sam sacuvao samo plocu PLAVE BOJE u sredini i bila bi oko 1000 dinara