NACRTNA GEOMETRIJA

19 March 2011

VUK DRAŠKOVIĆ priča na B92 1990. godine


Nekako u martu uvek se setim famoznih demonstracija 1991. godine kad je JUGOSLAVIJA još bila kakva takva država ali sa puno svoji problema. E tja Vuk Drašković je izazvao medjunacionalnu mržnju tako što je digao pobunu ispred Narodnog pozorišta (šta je on to zamislio, da je Tito?) i tako nas uveo u raspad JUGE. Inače taj isti Vuk Drašković je kasnije i formirao paravojne formacije za koje nikad nije odgovarao. Zato ga sad možete čuti kako zdušno ponavlja, onako gebelsovski, da Kosovo više nije srpsko i da treba da udjemo u nato-pakt. To je onaj isti čovek koji je početkom 90 - tih itekako bio nacionalsita. Danas je to jadan plaćenik kome nema preca u srpskom narodu.

Ovo što je pred vama je govor istog Draškovića na radiju B92 koji je stvarno interesantan sa stanovišta promenljivosti ćudi političara. Ne kažu džabe "da je politika KURVA". U ovom slučaju to je zaista očigledno. Danas je to predvodnik (nekih 20-tak godina vodi partiju, kao da nema drugih u njoj) jedne onemoćale partije koja uvek zdušno ide na ruku predsedniku B.
T.

Da dodamo i to da je on jedini političar na svetu koji ljubi ruke madlen olbrajt, toj krvnici i satrapu srpskog roda. I to je stigao da uradi u svojoj jadnoj karijeri.

Ovaj govor je naravno poklon vama za vaših nesebičnih 700.000. dolazaka koji se neumitno približavaju . . .

Ovo je samo deo materijala spreman za neke od vas koji su tražili ovakve materijale iz vremena već rspadajuće države JUGOSLAVIJE. Biće toga još. Budite strpljivi.

2 comments:

Anonymous said...

a vidim, tebi je bas zao sto je sloba otisao, a?

Aktivista Neumorni said...

Mnogi će se složiti da je sa Slobom bilo bolje. ALi vi koji ste "inficirani" virusom "demokratskih promena" i dalje volite svog Tadića i Mićunovića, Draškovića pogotovu. Anonimni zar ti nije dosta "demokratskih promena"?