PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 March 2011

VUK DRAŠKOVIĆ priča na B92 1990. godine


Nekako u martu uvek se setim famoznih demonstracija 1991. godine kad je JUGOSLAVIJA još bila kakva takva država ali sa puno svoji problema. E tja Vuk Drašković je izazvao medjunacionalnu mržnju tako što je digao pobunu ispred Narodnog pozorišta (šta je on to zamislio, da je Tito?) i tako nas uveo u raspad JUGE. Inače taj isti Vuk Drašković je kasnije i formirao paravojne formacije za koje nikad nije odgovarao. Zato ga sad možete čuti kako zdušno ponavlja, onako gebelsovski, da Kosovo više nije srpsko i da treba da udjemo u nato-pakt. To je onaj isti čovek koji je početkom 90 - tih itekako bio nacionalsita. Danas je to jadan plaćenik kome nema preca u srpskom narodu.

Ovo što je pred vama je govor istog Draškovića na radiju B92 koji je stvarno interesantan sa stanovišta promenljivosti ćudi političara. Ne kažu džabe "da je politika KURVA". U ovom slučaju to je zaista očigledno. Danas je to predvodnik (nekih 20-tak godina vodi partiju, kao da nema drugih u njoj) jedne onemoćale partije koja uvek zdušno ide na ruku predsedniku B.
T.

Da dodamo i to da je on jedini političar na svetu koji ljubi ruke madlen olbrajt, toj krvnici i satrapu srpskog roda. I to je stigao da uradi u svojoj jadnoj karijeri.

Ovaj govor je naravno poklon vama za vaših nesebičnih 700.000. dolazaka koji se neumitno približavaju . . .

Ovo je samo deo materijala spreman za neke od vas koji su tražili ovakve materijale iz vremena već rspadajuće države JUGOSLAVIJE. Biće toga još. Budite strpljivi.

2 comments:

Anonymous said...

a vidim, tebi je bas zao sto je sloba otisao, a?

Aktivista said...

Mnogi će se složiti da je sa Slobom bilo bolje. ALi vi koji ste "inficirani" virusom "demokratskih promena" i dalje volite svog Tadića i Mićunovića, Draškovića pogotovu. Anonimni zar ti nije dosta "demokratskih promena"?