NACRTNA GEOMETRIJA

17 March 2011

RAZNI IZVODJAČI 1971 TV serija LEVACI


Eto malo da vas podsetimo da se bliži neverovatan rekord ovog blesavog bloga a to je

700.000 poseta

zbog kojih sam, naravno, ponosan i drago mi je da je koncept ovog bloga stekao raznorodne prijatelje i poštovaoce ovako neobičnih ideja. Znam da bi trebalo i više da poradim na ovom sajtu ali to je ipak celokupan moj lični rad koji postaje jako naporan ali meni drag jer uvek ponovo i ponovo otkrivam neke nove zvuke.

Moram malo da se požalim i na sve vas, malo učestvujete u radu, malo se javljate malo komentarišete i slične stvari. Malo donosite novih albuma, malo kritikujete pozitivno, samo tražite nove linkove i to je SVE!

Nema veze, ovaj blog postoji pre svega samo zbog moje ideje da je JUGOSLAVIJA imala jako bogatu zvučnu sliku i da kao takva država treba da ostane bar ovde u virtuelnom svetu. SVE OSTALO JE ISTORIJA! Oni koji su rasli tamo u nekoj Jugi znaju kako je to bilo. Oni koji nisu nek saznaju ovde na ovom blogu. Srećo i vama koji dolazite ovde u ovoliko velikom broju. A sad je vreme za ovu ludu seruiju koja je imala nekako naš jugoslovenski prizvuk

2 comments:

Bora said...

Dragi prijatelju.
Puno sam ovde stvari nasao koje su me usrecile.I puno sam sati proveo uz tvoj blog i tako godinama.
Ova ploca o LEVACIMA je isto od neprocenjive vrednosti.Hvala ti puno za to.Slavko Simic je bio veliki glumac.

Aktivista Neumorni said...

Drago mi je što provodiš sate i sate uz ovaj vrlo, rekao buh, blesav blog.

Trudimo se da uvek bude nešto lepo uvek nešto novo i uvek nešto što nigde nema na jugoblogosvetu.

Ovaj sajt je zato i originalan, nije kao ostali, usko specijalistički veš široke ruke za sve ZVUKOVE JUGOSLAVIJE koje smo slušali nešto manje od 50 godina. . . .