PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

17 March 2011

RAZNI IZVODJAČI 1971 TV serija LEVACI


Eto malo da vas podsetimo da se bliži neverovatan rekord ovog blesavog bloga a to je

700.000 poseta

zbog kojih sam, naravno, ponosan i drago mi je da je koncept ovog bloga stekao raznorodne prijatelje i poštovaoce ovako neobičnih ideja. Znam da bi trebalo i više da poradim na ovom sajtu ali to je ipak celokupan moj lični rad koji postaje jako naporan ali meni drag jer uvek ponovo i ponovo otkrivam neke nove zvuke.

Moram malo da se požalim i na sve vas, malo učestvujete u radu, malo se javljate malo komentarišete i slične stvari. Malo donosite novih albuma, malo kritikujete pozitivno, samo tražite nove linkove i to je SVE!

Nema veze, ovaj blog postoji pre svega samo zbog moje ideje da je JUGOSLAVIJA imala jako bogatu zvučnu sliku i da kao takva država treba da ostane bar ovde u virtuelnom svetu. SVE OSTALO JE ISTORIJA! Oni koji su rasli tamo u nekoj Jugi znaju kako je to bilo. Oni koji nisu nek saznaju ovde na ovom blogu. Srećo i vama koji dolazite ovde u ovoliko velikom broju. A sad je vreme za ovu ludu seruiju koja je imala nekako naš jugoslovenski prizvuk

2 comments:

Bora said...

Dragi prijatelju.
Puno sam ovde stvari nasao koje su me usrecile.I puno sam sati proveo uz tvoj blog i tako godinama.
Ova ploca o LEVACIMA je isto od neprocenjive vrednosti.Hvala ti puno za to.Slavko Simic je bio veliki glumac.

Aktivista said...

Drago mi je što provodiš sate i sate uz ovaj vrlo, rekao buh, blesav blog.

Trudimo se da uvek bude nešto lepo uvek nešto novo i uvek nešto što nigde nema na jugoblogosvetu.

Ovaj sajt je zato i originalan, nije kao ostali, usko specijalistički veš široke ruke za sve ZVUKOVE JUGOSLAVIJE koje smo slušali nešto manje od 50 godina. . . .