PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

10 January 2011

Emisija I TO JE MUZIKA - gitara - Stihovi Garsije Lorke 06. mart 1978


Ovako lepe emisiije su vrednost jer ih je bilo samo JEDNOM i ko ih je sačuvao može sad da se hvali. Ma ne hvalim se ja ali je lepo sad nekome pustiti to dda čuje kako je nekad bilo. Nije ovo neka epohalna emisija ali mislim da je lepa. Lepo je i da je neko ovo sačuvao. Lepo je da je ovo neko i našao (reklama!) i to je završilo, gde bi drugo, na JUGOZVUKU.

Lepa emisija o Garsiji Lorki, najčuvenijem tragično preminulom pesniku španskog gradjanskog rata, koji je bio pozitivna ličnost u vreme postojanja JUGE danas je to jedna zaboravljena ličnsot. LEVIČARI I KOMUNISTI su danas malo skrajnuti u stranu. No kako se mi brinemo o vremenu JUGOSLAVIJE onda nam je Federiko Garsija Lorka veoma važna ličnost. Čujmo dakle njegove poznate stihove uz finu gitarošku muziku kao što dolikuje.


On this fine radio transmission from YUGOSLAVIAN radio you can hear the verses of Federico Garcia LLORCA, famous poet from the times of Spanish cicil war.

No comments: