PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

31 December 2010

Malo tekstova o nekadasnjoj JUGOSLAVIJI
Eto malo da se podsetimo licnosti i situacija iz nekog naseg proslog zajednickog zivota i da vidimo gde smo tacno danas. Bas me briga za danasnju situaciju svih novonastalih feudalnih drzavica, neka misle da su zaiste neovisne i slobodne ali svi ljudi tih drzavica treba da znaju da to niej tacno. Neovisnost i nezavisnost placena je skuplje nego da smo ostali zajedno. Ali i to me bas briga, ovaj sajt postoji zato sto volimo JUGOSLAVIJU i to je valjda svima jasno.
JUGOSLAVIJA je sada daleko jedno 20-tak godina (ko kako gleda na godinu raspada, ja sam usvojio kao realnu godinu 1992., jer tada je vise stvarno nije bilo) ali evo ovaj blog istrajava da vas podseti na to lepo bivse vreme "totalitarnog sistema" koji je bio sve za nas dugi niz godina. U svakom slucaju sad smo svi ponaosob sami i prepusteni divljem i opakom svetu koji ne prasta nista. JUGOSLAVIJI je bilo dosta oprosteno i to je mozda bilo to sto je bilo lepo.

SRETNA VAM NOVA 2011. godina i da dolazite na na ovaj neverovatni blog o nepostojecoj drzavi u kojoj smo svi ziveli.

No comments: